top of page
Zoeken

Launch website

Bijgewerkt op: 28 jun. 2021

Hier is hij dan: onze splinternieuwe website! Na jaren trouwe dienst te hebben bewezen, was het tijd om de website van Klim...op in een fris jasje te stoppen. We herschreven onze diensten, optimaliseerden de gebruikservaring én voegden ook enkele nieuwe features toe - waaronder deze blog. Vanaf heden houden we je graag op de hoogte van interessante weetjes, bijscholingen en meer via het onderdeel 'Nieuws' op de site.


Heb je nood aan een expert, maar weet je niet goed bij wie je precies terecht kan? Geen probleem! Vul het algemeen contactformulier in (dat vind je op de homepagina en bij de pagina 'Contact') en leg jouw situatie uit. De geschikte collega zal je daarna met de grootste zorg verder helpen.


Ben je benieuwd naar onze specialisaties en het 9-koppig team achter Klim...op? Je ontdekt er alles over op de pagina's 'Specialisaties' en 'Team'.


We wensen je veel leesplezier op deze splinternieuwe site die werd ontworpen door Da's graaf. Uiteraard leren we je ook graag in 't echt kennen in onze praktijk in Vorselaar!


Veel liefs,

Team Klim...op


160 weergaven0 opmerkingen

Komentar


bottom of page